• Facebook
  • Twitter

JUICY (DJ set)

HOVEDSCENEN - FREDAG & LØRDAG

Etter å ha blitt etablert av DJene Chris Stallion og Patski Love i 2004, ble Club Juicy raskt en av de mest populære klubbkveldene i Oslo og rundt omkring i Norge og Skandinavia.  Med tiden har Juicy også slått seg opp i Tyskland med spillejobber i de fleste store byene. Chris og Patski har også spilt på mange av de hotteste klubbene i USA som; 1-OAK (New York), Mister H (New York), Drais (Los Angeles), Mondrian Sunset Lounge (Miami), Trousdale (Los Angeles), Butter (New York), Insert Coin(s) (Las Vegas), The Eldridge (New York), The Rub (New York), Dance Right på La Cita (Los Angeles) med mer.

 

Radarparet fra henholdsvis Oslo og Nord-London er kjent for å få dansegulvet til å koke som de færreste med sin energi og unike musikkblanding. Når Juicy inviterer opp til dans rigger Chris Stallion & Patski Love opp på 4 platespillere, 2 miksere, 1 mikrofon og masse fantastisk musikk i sjangrene Hip Hop, Soul, Funk, Disco, House, R&B og generelt det som er bra og dansbart. 

 

Juicy ble i 2006 kåret av Kingsize både til "årets beste klubb-konsept" og "årets beste klubb-kveld", det siste for "Whut It Dew Oslo" på Blå. 

 

I 2007 ble også Juicy kåret til "årets klubb-konsept". Denne gang i Aftenpostens gjeve kåring. Ved siden av dette stakk Juicy også av med prisen for "årets klubb-kveld" i Aftenposten. Dette for kvelden med Diplo på Blå. I Kingsize sin Best Of 2007-kåring ble Juicy med ?uestlove, Tony Yayo, Talib Kweli, The Roots, Killer Mike m.fl. på Rederiet under Quart ‘07 kåret til "årets klubb-kveld".

 

Senest i 2010 ble Juicy tildelt årets (heders) Oslopris av Natt&Dag  for sin innsats for kultur-Oslo! En enorm prestasjon for to gutter som på sin fritid underholder klubbere sammen med internasjonale og nasjonale gjester med kvalitetsmusikk de deler lidenskap for med betydelig mange andre.

 

2011 skulle også bli innholdsrikt med Nas & Raekwon i huset som filmet musikkvideo med Juicy og DJ Green Lantern bak platespillerne, DJ-sett med legendene DJ Quik og Ali Shaheed Muhammed. Tha Dogg Pound, Phife Dawg og Freddie Gibbs live. De ble også første by i Europa til å host'e The Do-Over fra LA! Som vanlig herjet Juicy også dette året på festivalenscenen; Oslo Live, Hove og ikke minst Øya med Kanye West i huset!

SØK OM Å VÆRE FRIVILLIG HER

© 2019 by Kragerø festivaldrift. Proudly created with Wix.com

  • tc-ver-mono
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon