SØK OM Å VÆRE FRIVILLIG HER

HVORFOR SKAL JEG MELDE MEG SOM FRIVILLIG?


For å gjennomføre et arrangement som Kragerøfesten er vi helt avhengig av gode frivillige i mange forskjellige roller.

Ved å jobbe på Kragerøfesten får du nye arbeidserfaringer i en spennende bransje. Hos oss vil du få muligheten til å oppleve innsiden av en festival, drevet av erfarne aktører. Vi byr på fantastiske musikkopplevelser, du får treffe spennende folk og ha det moro med andre festivalglade folk.

For å være frivillig må du være over 18 år og som et av festivalens ansikt utad, må du være alkohol- og rusfri når du er på jobb. Du får t-skjorte, mat og drikke mens du er på jobb.

 

Er du under 18 år kan du søke som frivillig, men da kun til å jobbe med renovasjon og miljø.

Du kan enten jobbe én dag under festivalen og gå gratis på festival den andre dagen, eller jobbe tilsvarende to vakter i forkant/etterkant av festivalen og få festivalpass. Du kan også jobbe begge festivaldagene og gi bort et festivalpass til en venn. Arbeid avtales i samarbeid med frivilligansvarlig

OFTE STILTE SPØRSMÅL


HVOR MYE JOBB MÅ JEG REGNE MED?

Vi har en enkel filosofi:
 

  • 1 vakt = dagspass 

  • 2 vakter = festivalpass (to-dagerspass)

1 vakt kan deles opp i 2x 1/2 vakter. Dette avtales med frivilligansvarlig.


Om du ønsker å tjene opp et festivalpass kan du enten jobbe i forkant og/eller etterkant av festivalen, eller jobbe under selve festivalen. Om du jobber under festivalen og derfor ikke kan benytte deg av det opptjente festivalpasset selv kan du gi dette til en venn. 

KAN MAN JOBBE MED KRAGERØFEST UANSETT ALDER?

Det er 18 års grense for å jobbe som frivillig på Kragerøfest.

KAN JEG SELV VELGE HVILKE DAGER JEG VIL JOBBE?

Du kan ønske deg hvilken dag du vil jobbe, men vi kan ikke love at alle får den dagen de ønsker seg mest. Vi prøver imidlertid å legge til rette slik at alle får oppfylt sine ønsker.

KAN JEG VELGE HVA JEG VIL JOBBE MED?

Du kan ønske deg hva du vil jobbe med, og vi skal gjøre så godt vi kan for å oppfylle dine ønsker.  

BAR

I baren hjelper du til med å tappe og selge øl, vin, cider, brus osv. Her er det viktig å være positiv og i godt humør, samt være effektiv og like høyt tempo. 

1.

VERTSKAP

Den aller viktigste oppgaven som vertskap er å sørge for at folk trives og føler seg trygge hos oss. Som frivillig hos vertskap er du Kragerøfests ansikt utad og vil med gul vest synes godt og være tilgjengelig for spørsmål og henvendelser fra festivalgjestene.

2.

RIGG

På rigg er du med på å gjøre festivalområdet klart til festivalstart. Dette innebærer bl.a. å bygge scener og barer, sette opp gjerder, skilt og telt. Etter festivalen skal det rigges ned igjen og pakkes i containere for lagring. På rigg kan du jobbe i forkant og etterkant av festivalen.

3.

RENHOLD og MILJØ

Dette er en svært viktig avdeling som jobber med å holde festivalområdet pent og ryddig. Alle blir blide og glade når det er ryddig og rent. Her har man også stor frihet til å bevege seg rundt på festivalområdet mens jobben utføres. 

4.

BILLETT / INNSLIPP

I innslippet hjelper du til med å skanne billetter og bytte fra billett til festivalbånd. Det kan til tider være hektisk og mye som skjer, men her blir alle som skal på festival møtt med et smil! 

5.

CATERING

Jobber du med catering hjelper du med å gjøre i stand mat og drikke til alle som jobber på festivalen. En viktig oppgave som hjelper til at alle holder energinivået og humøret på topp! 

6.

STAGEHAND/BACKSTAG

For at alt skal være klart når artistene våre leverer fantastiske musikkopplevelser trenger vi hjelpere til å gjøre scenen klar. Som stagehand hjelper du til med å få utstyr opp og ned fra scenen mellom opptredenene, og at alt er klar til de går på. 

7.

© 2019 by Kragerø festivaldrift. Proudly created with Wix.com

SØK OM Å VÆRE FRIVILLIG HER

  • tc-ver-mono
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon